Készségfejlesztő órák a
szakma legjobbjaitól

Könnyű órarend

Az általános tanév rendjéhez igazodó beosztás

Jegyzetek mindenkinek

Minden szükséges eszközt biztosítunk

Tapasztalt oktatók

Tanáraink és vendégelőadóink sokéves gyakorlattal rendelkeznek

Elérhető árak

Többféle kedvezmény, rugalmas fizetési feltételek.

Küldetés

A mai fiatalokat folyamatosan érik az impulzusok, ömlenek rájuk az információk. A legtöbben nincsenek felvértezve, hogy elemezni és értékelni tudják ezt a rengeteg hatást. Nem képesek eldönteni, hogy az információ-dömpingből melyek szolgálják érdekeiket. Ebben is segítséget kívánunk nyújtani nekik, részben a helyes internet-használati szokások áttekintésével.

 

Az általunk oktatott készségek elsajátítása hozzájárul ahhoz, hogy a diákok képesek legyenek hatékonyan tanulni, bármilyen helyzetben megfelelő módon és sikeresebben nyilvánuljanak meg, konstruktív emberi kapcsolatokat alakítsanak ki, és képessé váljanak az élethelyzetek helyes értékelésére. Tanfolyamainkkal segítséget kívánunk nyújtani az egészséges önértékelés és önbecsülés fejlődéséhez, egy magabiztos, érett, önálló személyiség kialakulásához.

Hogyan tanítunk?

Mit tanítunk?

BESZÉD, ELŐADÓKÉSZSÉG
ÉRVELÉS
MEGGYŐZÉS
HELYES INTERNETHASZNÁLAT
JÓ DÖNTÉSEK
ÉRTŐ FIGYELEM
ASSZERTIVITÁS
HELYES KÖZLÉSFORMÁK
VITA ÉS VITAKULTÚRA

Kurzusaink

A 2019-2020. évi tanévben a 2019. szeptember 16-i héten indulnak kurzusaink és 2020. június 11-ével kezdődő hét végéig tartanak.

Kurzusainkra a diákokat életkor alapján osztjuk be: az 5-6., 7-8., 9-10., 11-12. évfolyamra járó diákok kerülnek egy csoportba.

Csapatunk

A szakma vezető előadói

TANÁRAINK

Tanáraink szakmájuk legjobbjai, a tanítás számukra hivatás. Iskolánkban a tanárok professzionális, konstruktív és pozitív légkörben dolgozhatnak, tudásukat és munkájukat megbecsüljük.

SZAKÉRTŐINK

 

Szakértőink és tanáraink műhelymunka keretében folyamatosan frissítik a tananyagot és az alkalmazott módszertant annak érdekében, hogy diákjaink magas minőségű szolgáltatást kapjanak.

VENDÉGELŐADÓINK

 

Egy tanév során több alkalommal külsős, a szakmájukban elismert emberek adnak elő a diákoknak. Célunk, hogy a diákok ráérezzenek arra, hogy miért nélkülözhetetlen a nálunk oktatott készségek elsajátítása.

Miért fontosak a nálunk oktatott készségek ?

James Wolfehnson

A World Bank Group volt elnöke

„Nem veheted fel a versenyt globális szinten, ha nincsenek meg a megfelelő kommunikációs képességied.”
Tae Yoo

A Cisco Systems alelnöke

„Fel kell készítenünk az embereket arra, hogy bátran és agilisan merjenek alkalmazkodni a folyamatosan fejlődő piac változó igényeihez. Segítenünk kell őket olyan készségek fejlesztésében, amelyek a munkahelyek jövőbeli változásaitól függetlenül értékesek lesznek - olyan készségek ezek, mint a kreativitás, a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és az együttműködés.”
Gerald R. Ford

Az Egyesült Államok volt elnöke

„Ha újra visszatérhetnék az egyetemre, két területre koncentrálnék: megtanulni írni és beszélni nagyközönség előtt. Az életben semmi sem fontosabb, mint a hatékony kommunikációs képesség.”
recruiter.com

Álláskereső oldal

„A cégek olyan alkalmazottakat akarnak, akik mind a laikusok, mind a szakértők felé képesek komplex ötleteket egyértelműen kommunikálni és közvetíteni, több médiumon keresztül. Ebből a szempontból döntő fontosságúak a meggyőzési és a tárgyalási készségek. Ha jól foglalkoztatott és progresszív szakemberekké szeretnénk válni, akkor magas szinten el kell sajátítanunk ezeket a fejlett kommunikációs készségeket.”
Karácsony Zoltán

Álláspiaci szakértő

„`{`A jó kommunikációs készség`}` az egyik legfontosabb képesség a munkahelyen. Enélkül nem lehet csapatban dolgozni, az ügyfeleket kezelni, üzletet hozni. A jó kommunikációs készség nem csupán jó beszédkészséget jelent, hanem például a másikra odafigyelést, az aktív hallgatást is.”
Dr. Poór Ferenc

Címzetes egyetemi docens

„A döntési kompetencia nagyon sok munkakörhöz, feladathoz, hivatáshoz (vezetői munka, értékesítő tevékenység, tárgyalás, oktatás stb.) szükséges tényező, amely a felsorolt kompetenciák szükséges elemeként jelenik meg. Ez a kompetencia külön, önálló elemként ritkán jelenik meg, de egy sor tevékenység eredményes végzésének feltételét jelenti.”
Györffy Kinga

Retorikai-storytelling tanácsadó

„A munkaerőpiacra kikerülve egy tapodtat sem lehet mozdulni retorika nélkül. Kezdve az állásinterjúktól egészen addig, hogy van két percünk arra, hogy bemutatkozzunk és el(ő)adjuk az ötletünket egy befektetőnek. A nemzetközi verseny egyre nagyobb és egyre sűrűbben kell olyanokkal ringbe szállnunk, akiknek a kisujjukban van a beszéd.”
Klaus Schwab

A Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke

„A technológia egyre nagyobb mértékben felváltja a tudás-alapú munkát; ennek következtében a mai oktatás középpontjában álló kognitív képességek fontosak maradnak, azonban az együttműködéshez, az innovációhoz és a problémamegoldáshoz szükséges és elengedhetetlen viselkedési és nem kognitív készségek is elengedhetetlenek lesznek.”
Colin Powell

Az Egyesült Államok volt külügyminisztere

„A nagy vezetők szinte mindig nagy egyszerűsítők, olyanok, akik képesek elégbe vágni a szóváltásoknak, vitáknak és kétségeknek, képesek mindenki számára érthető megoldást kínálni.”
Dr. Andreas Salcher

A „Talented Kid and His Enemies” írója, a Sir Karl Popper Iskola alapítója

„Egy olyan világban, ahol mindenki csak beszélni akar, a siker titka az értő figyelem művészete. Néhány nagyszerű vezető kiváló előadó, néhány nem - ellenben mindegyik nagyszerű hallgató.”
A Future of Jobs Report (World Economic Forum)

A legfontosabb 10 készség a munkaerőpiacon 2020-ban:

1. komplex problémamegoldás
2. kritikus gondolkodás
3. kreativitás
4. emberi kapcsolatok menedzsment
5. másokkal való koordináció
6. érzelmi intelligencia
7. döntéshozatal
8. szolgáltatás-orientáció
9. tárgyalás
10. kognitív rugalmasság

… hogy a gyerek érvényesüljön a 21. században