• 1

  Pozitív légkör

  Óráinkon olyan légkört teremtünk, amely szabad gondolkodásra és értelmes beszélgetésekre ösztönöz. A vidám és oldott hangulatban könnyebben magadévá tudod tenni az elsajátítandó képességeket. A készségek fejlesztése során azt is meglátod majd, hogy milyen jó dolog a tudás! Hiszen anélkül nem lehet igényesen előadni, tartalmasan beszélgetni vagy megalapozott döntéseket hozni. Csak tudás birtokában lehetünk érdekes, izgalmas emberek.

 • 3

  Felfedező tanulás

  Az óráinkon oktatott készségek leghatásosabban aktívan, a résztvevők közvetlen tapasztalataira épülő tanulási módszer segítségével fejleszthető. Ennek lényege, hogy lépésről lépésre, gyakorlati példákon és életszerű szituációkon keresztül ismerheted meg a különféle kommunikációs eszközöket. A saját élmények közös elemzésével és a sok gyakorlással egyre tudatosabb és magabiztosabb leszel.

 • 4

  Személyre szabottság

  Kis létszámú csoportjainkban komolyan vesszük a személyre szabott oktatást, azaz figyelünk az erősségeidre és az igényeidre, a fejlődésedet pedig mindig a saját képességeidhez mérjük. Figyelünk a zárkózottabb, szégyenlősebb fiatalok aktivizálására, „megnyitására”, annak érdekében, hogy őket is képessé tegyük a felszabadult, sikeres kommunikációra.

Jelentkezés

Szerezz életre szóló kommunikációs és döntéshozatali alapokat!