Mindenkori kommunikációs alapokkal
a jelenkori kihívásokra
felkészülve!

HASZNÁLHATÓ TUDÁS
ÉLMÉNYKÖZPONTÚ FEJLŐDÉS
ÉLETSZERŰ PÉLDÁK

Hiánypótló kurzusainkon olyan kommunikációs készségfejlesztő munkát végzünk, melyhez elengedhetetlen az a figyelem, bevonódás, és egyénre szabott tananyag, amit a közoktatás nem tesz lehetővé. Az ELEVATE-nél ezek adják a képzések alapját. Egyén- és élményközpontú óráinkon megtanítjuk a mindenkori kommunikációs készségeket megoldásként alkalmazni a jelenkor kihívásaival szemben.

 

Nagy örömmel dolgozunk együtt diákjainkkal és szüleikkel, hiszen mindannyiunk céljai megegyeznek:
Nagy örömmel dolgozunk együtt Veled, ha célod a:
– Sikeres érvényesülés
– Hatékony közösségi kapcsolódás
– Saját hang megtalálása

 

Vágjunk bele egy olyan utazásba, ami egész életedre felvértez a kellő kommunikációs alapokkal!

 

Az ELEVATE ígérete a képzésben részt vevő diákok számára 5-12. évfolyamig:
• Megtaláljuk a Te saját hangodat, hogy hitelesen tudj szólni másokhoz.
• Segítünk felszínre hozni a hatékony társas kapcsolódás benned rejlő kulcsát.
• Teljeskörűen megalapozzuk, hogy érvényesülni tudj az élet minden területén.

 

Mi is tudjuk, hogy szülőként mennyire nehéz a lexikai tudáson túlmutató, “soft skilleket” előtérbe helyező fejlesztő foglalkozást találni gyermekünknek. A hasonló problémákkal küzdők számára hoztunk létre egy megoldást az ELEVATE megalapításával.

 

Kurzusaink jóval többet nyújtanak, mint egy tematika közös feldolgozása meghatározott számú alkalom során. Korszerű, hiánypótló és élményközpontú módszerünk a fiatalok érvényesülésének záloga. Eszköz egy értékes készségekkel felvértező önismereti fejlődéshez. Beruházás gyermeked sikeres jövőjébe.
Kiemelkedő, elismert szakemberekkel dolgozunk, akiknek szívügye a fiatalok készségfejlesztése. Hiszünk benne, hogy az életben való érvényesüléshez szükséges készségek fejlesztését minél szélesebb körben kell elérhetővé tenni. Épp ezért biztosítunk alacsonyabb árszabást, mint a hasonló profilú kurzusok.

 

Komolyan vesszük a fejlesztést – nemcsak a diákjainkét, hanem az akadémiáét is: az új tanévben kiterjesztjük a jelenlétünket az online térbe, és Budapesten kívül további 3 hazai nagyvárosba is.

Hogyan tanítunk?

Mit tanítunk?

BESZÉD, ELŐADÓKÉSZSÉG
ÉRVELÉS
MEGGYŐZÉS
HELYES INTERNETHASZNÁLAT
JÓ DÖNTÉSEK
ÉRTŐ FIGYELEM
ASSZERTIVITÁS
HELYES KÖZLÉSFORMÁK
VITA ÉS VITAKULTÚRA

Kurzusaink

Kurzusainkra a diákokat életkor alapján osztjuk be.
Az ősszel induló csoportjainkról hamarosan itt tájékozódhat.

KözösAlap-képzés
Budapest
KözösAlap-képzés – offline/online
Budapest, Győr, Székesfehérvár, Veszprém
Kibontakoztató
Lányként magabiztosan
Budapest
Rövid, online kurzusaink
országos

Csapatunk

TANÁRAINK

Tanáraink szakmájuk legjobbjai, és nagyon értenek a fiatalok motiválásához.

SZAKÉRTŐINK

Szakértőink és tanáraink műhelymunka keretében folyamatosan frissítik a tananyagot és az alkalmazott módszertant annak érdekében,

hogy a kurzusaink mindenkor magas színvonalúak és inspirálóak legyenek.

VENDÉGELŐADÓINK

A tanév során több alkalommal külsős, a szakmájukban elismert emberek adnak elő a diákoknak.
Célunk, hogy a fiatalok ráérezzenek arra, miért nélkülözhetetlen a nálunk oktatott készségek elsajátítása.

Miért fontosak a nálunk oktatott készségek?

A legfontosabb 10 készség a munkaerőpiacon 2020-ban:

1. komplex problémamegoldás
2. kritikus gondolkodás
3. kreativitás
4. emberi kapcsolatok menedzsment
5. másokkal való koordináció
6. érzelmi intelligencia
7. döntéshozatal
8. szolgáltatás-orientáció
9. tárgyalás
10. kognitív rugalmasság

Future of Jobs Report

World Economic Forum

„Nem veheted fel a versenyt globális szinten, ha nincsenek meg a megfelelő kommunikációs képességied.”

James Wolfehnson

World Bank Group volt elnöke

„Fel kell készítenünk az embereket arra, hogy bátran és agilisan merjenek alkalmazkodni a folyamatosan fejlődő piac változó igényeihez. Segítenünk kell őket olyan készségek fejlesztésében, amelyek a munkahelyek jövőbeli változásaitól függetlenül értékesek lesznek - olyan készségek ezek, mint a kreativitás, a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és az együttműködés.”

Tae Yoo

a Cisco Systems alelnöke

„Ha újra visszatérhetnék az egyetemre, két területre koncentrálnék: megtanulni írni és beszélni nagyközönség előtt. Az életben semmi sem fontosabb, mint a hatékony kommunikációs képesség.”

Gerald R. Ford

az Egyesült Államok volt elnöke

„A cégek olyan alkalmazottakat akarnak, akik mind a laikusok, mind a szakértők felé képesek komplex ötleteket egyértelműen kommunikálni és közvetíteni, több médiumon keresztül. Ebből a szempontból döntő fontosságúak a meggyőzési és a tárgyalási készségek. Ha jól foglalkoztatott és progresszív szakemberekké szeretnénk válni, akkor magas szinten el kell sajátítanunk ezeket a fejlett kommunikációs készségeket.”

recruiter.com

álláskereső oldal

„(A jó kommunikációs készség) az egyik legfontosabb képesség a munkahelyen. Enélkül nem lehet csapatban dolgozni, az ügyfeleket kezelni, üzletet hozni. A jó kommunikációs készség nem csupán jó beszédkészséget jelent, hanem például a másikra odafigyelést, az aktív hallgatást is.”

Karácsony Zoltán

álláspiaci szakértő

„A döntési kompetencia nagyon sok munkakörhöz, feladathoz, hivatáshoz (vezetői munka, értékesítő tevékenység, tárgyalás, oktatás stb.) szükséges tényező, amely a felsorolt kompetenciák szükséges elemeként jelenik meg. Ez a kompetencia külön, önálló elemként ritkán jelenik meg, de egy sor tevékenység eredményes végzésének feltételét jelenti.”

Dr. Poór Ferenc

címzetes egyetemi docens

„A munkaerőpiacra kikerülve egy tapodtat sem lehet mozdulni retorika nélkül. Kezdve az állásinterjúktól egészen addig, hogy van két percünk arra, hogy bemutatkozzunk és el(ő)adjuk az ötletünket egy befektetőnek. A nemzetközi verseny egyre nagyobb és egyre sűrűbben kell olyanokkal ringbe szállnunk, akiknek a kisujjukban van a beszéd.”

Györffy Kinga

retorikai-storytelling tanácsadó

„A technológia egyre nagyobb mértékben felváltja a tudás-alapú munkát; ennek következtében a mai oktatás középpontjában álló kognitív képességek fontosak maradnak, azonban az együttműködéshez, az innovációhoz és a problémamegoldáshoz szükséges és elengedhetetlen viselkedési és nem kognitív készségek is elengedhetetlenek lesznek.”

Klaus Schwab

a Világgazdasági Fórum ügyvezető elnöke

„A nagy vezetők szinte mindig nagy egyszerűsítők, olyanok, akik képesek elégbe vágni a szóváltásoknak, vitáknak és kétségeknek, képesek mindenki számára érthető megoldást kínálni.”

Colin Powell

az Egyesült Államok volt külügyminisztere

„Egy olyan világban, ahol mindenki csak beszélni akar, a siker titka az értő figyelem művészete. Néhány nagyszerű vezető kiváló előadó, néhány nem - ellenben mindegyik nagyszerű hallgató.”

Dr. Andreas Salcher

a „Talented Kid and His Enemies” írója, a Sir Karl Popper Iskola alapítója

… hogy a fiatal érvényesüljön a 21. században