TÁJÉKOZTATÓ

Mindannyiunk számára rengeteg bizonytalanságot okoz a járványhelyzet. Számos döntést nehéz úgy meghozni, hogy nem tudjuk, mit hoz a jövő, lesz-e újabb szigorítás vagy akár karantén.

Szívesen járnál kurzusaink valamelyikére vagy szívesen beiratná gyermekét hozzánk?

A jelenlegi bizonytalan helyzetben azonban nem könnyű elköteleződni?

Hadd segítsünk az alábbi információkkal:

A KözösAlap-képzés offline/online kurzusunk esetében 5 alkalommal találkozik a csoport személyesen, az oktatás többi része online zajlik. Mivel csoportjaink maximum 10 fősek, a termek pedig nagyok, ezért a személyes alkalmak során könnyedén tudjuk biztosítani a járványügyi előírásokat (kellő távolság az egyes személyek között, kézfertőtlenítés, szellőztetés).

November elején két rövid, online kurzust is elindítunk: PASSZ – Döntéshozatal, ÍRÁSBA(N) ADOM – Íráskészség. Ezek a kurzusok egy-egy részképességre fókuszálnak, de az adott témán belül teljesértékűek.

A KözösAlap-képzés – offline kurzus esetében igyekszünk rugalmasak lenni, amennyiben ismét szigorításokra kerülne sor a járvány okán. Abból indulunk ki, hogy az esetleges korlátozások időszakosak lesznek. Ez esetben a szükséges időre át tudunk állni online oktatásra, majd a szigorítások feloldását követően rögtön vissza tudunk a személyes órákra. Amennyiben ilyen formán a diák nem kíván részt venni az oktatásban, akkor a tandíj teljes összegét, illetve évközben való távozás esetén annak időarányos részét visszautaljuk. (Amikor kényszerű okokból átállunk online oktatásra, mindig módosítjuk a tanmenetet aszerint, hogy mely tananyag elsajátításához fontos a személyes jelenlét és melyeket lehet kiválóan online is oktatni.)